MErhaba arkadaşlar, öncelikle yazım hatalarından dolayı şimdiden özür dilerim (yurt dışında yaşıyorum klavyemi TR yaptığımda ister istemez acemilik cekiyorum)
Arkadaşlar sizlerin öneri ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ben ne karar verebildim nede bir fikir bulabildim.. En sağlıklı sizlerin tavsiyesi olacak..
Ben 1997 senesinden beri Hosting ve WebTasarım işi yapıyorum (coder/yazılımcı değilim) ayrıca 2 farklı domain üzerinden yapıyorum...
tahmini toplam 6tane felan domainim (hosting/Forum/Blog/Oyun için/ Pinterest )var Hosting müsterilerim %99 u Almanyadan ve 1 adet DE Sunucum vardı 1 Adet TR fırmalı Resellerim...
Müsterilerimin tamamını Eski ortagıma devir ettim.... Şuan elimde sadece Siteler Hosting Scrıptleri ve Domainler kaldı.
Herşeye sıfırdan başlayayım dedim ama herşey düşünüldüğü gibi olmuyor.... Bunların hepsini satayım diyorum yanlız kaldığım için herşeye sıfırdan başlayamıyorum...
vakit bulamıyorum ilgilenemiyorum.. Başka sektöre gecmek istiyorum.... Ama sektöre karar veremedim çok gelirde gözüm yok sizce ne yapmalıyım...
Aklımdaki Sektörler:
1- Domain Sektörü (Domain kayıt firması)
2- Sosyalmediya
3-Hosting (Sadece VPS/VDS)
4- Eticaret işi ( Drop Shipping)
Tavsiyeleriniz benim için çok değerlidir...
Şimdiden teşekkür ederim.