Arkadaşlar merhaba,
Bir süredir Blockchain Teknolojileri üzerine çalışıyorum. İlk önce bir Udemy kursu aldım fakat sarmayınca, Blockgeeks sitesine üye oldum. 1 hafta ücretsiz üyeliğin ardından sitede kazandığım (çalışıp öğrenmelerimden) block lar ile yıllık üyelikte (pro-elite) % 40 indirim verdiler. Kullandım ve yıllık Pro-elit üye oldum. Site 2048 block biriktirince *90000 Satoshi değerinde Bitcoin veriyor. Bana verdi. Birazdan ekran paylaşımına atarım. Bir gaz ile bir daha çalıştım. Aynı miktar karşılığı Ethereum verdi. Ve yakında bir alt coin daha devreye girecek ve ben bununla aynı miktarda alt coin sahibi olacağım. Her ay BTC, Ethereum ve bahsettiğim alt coinden 1'er kez block larımla alma hakkım var. Şu anda 8 turarında coin sistem bana vermiş bulunuyor. Ben bilerek bozdurmadım. Çünkü sistemi öğrenmeye çalışıyorum. Yani blockchaini. Sistem sadece bunları vermiyor Ledger yada Trezor satın alımlarda block larınıza karşılık % 10 indirim veriyor.
Tek gerekli olan şey B1 yada B2 düzeyinde İngilizce bilip kursları takip edebilmeniz. A2 düzeyi için emin değilim deneyebilirisiniz. Zate denemk 1 hafta ücretsiz. L+earn sistemi var yaptığınız her aktiviteden (makale okuma, paylaşım, kus takip, ders alma, quiz çözme, soru sorma, yorum yapma, cevap verme) bunların hepsindenblock kazanıyorsunuz. Ve şu an ki pariteden (Blockchain coinleri) ayda 70 ₺ tutarında coin ihesabınıza aktarıyor. Ekran paylaşımı yapacağım.
Ayrıca affiliate sistemi var. Üye yaptığınız her üyenin % 20 komisyonunu size veriyor. BU bazen 25 dolar olabiliyor. Benim affiliate linkim budur.
https://courses.blockgeeks.com/?ref=470
Bununla beraber bitirdiğiniz her kurstan sertifika alıyorsunuz. Bu arada her ay 70 ₺ tutarında coin hesabınıza yatmışken bu 1 yılda 840 ₺ yapıyor. Adsen ten minimum kazanan birnin kazancından 3-4 kez daha fazla. Öyleki en az bir daha ki sene üye olursanız bedava oluyor. Yada BTC yada Ethereum yada dieğr alt coin bi çıkış yaparsa belki bir yılda aklınıza getiremeyeceğiniz bir meblaya sahip oluyorsunuz. Sistem süper . Daha yazdığım kadar yazmak isterim. Benim affiliate linkim bu arkadaşlar
https://courses.blockgeeks.com/?ref=470 buradan üye olursanız bende kazanıyorum. Aynı sistemi siz uygulayın daha doğrusu üye olup çalışmaya başlayın. Blockchain basics ten Solidity ve ötesi kodlama blockchain geliştiricisi olunuz.