Kaiser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
medya adamı zaten çok iyi bilinen azılı maaşlı bi ak troll. Bunların yapmayacağı dezenformasyon girmeyeceği kılık yok. twitterla biraz haşır neşir olanlar bu paralı köpekleri çok iyi bliliyor.
Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
medya adamı aktrollerin başlarından biridir. Azılı bir bankamatikçidir. Bunu twitter da gündemi takip eden herkes bilir. Az önce a dediğine şartlar değişince 2 gün sonra b der. Vatan millet sevgisi zerre kadar yoktur yalaka bir trolldür.
Ben kaşıma çıktı diye o vatandaştan örnekledim ama hemen hepsi için bu durum geçerli.. Üzülerek kendi arkadaş çevremden insanlarında cahilce bu bilgilere inandığını da gözlemledim. Tanınmış tanınmamış dert değil yalan haber yalan haberdir bize düşen bilinçli olmak. Emin olun her çevrede var bu fake news müptelası adamlar.

İnsanlar kandığı inandığı için bunlar yaşayabiliyor. Allahtan grafik bilgileri vs yok öyle özenli çalışmıyorlar da anlamak çok kolay oluyor 😁 Fakat buna rağmen kanıyoruz ya o çok üzücü.

Bakmak ile görmek arasındaki fark gerçekle yalanın arasındaki farkı da belirliyor.