Lütfen ilanları okumadan tam olarak analiz etmeden yorum yapmayalım sonuçta yorum yapmanız konu sahibi için iyi birşey konu hep üste çıkar ama birazda konuyu okuyan sizin kadar bilgisi olmayan ve bu sektörde bir şansı olmak için bir firma arayan kişileri yanlış yönlendirmiş olmayın.

Arkadaş ilk önce "PHP Developerlar alınacaktır." birden fazla kişi aradığını açıklamış.
"Ayrıca tercihen," diyerek aşağıdaki tecrübeleri de barındıran bir kişi olursa "tadından yenmez (benim yorumum)" demek istemiş.
Sonuçta ilan veren kişide kişinin bilgi birikimene göre kişileri değerlendireceğini maaş ve sosyal haklarını vereceğini düşünüyorum.

Şimdi siz;
PHP konusunda tecrübeli
* Laravel tecrübesi
* API ve Web servisleri tecrübeli
* Teknik literatürü takip edecek seviyede İngilizce bilen
* İzmir'de ikamet eden
Yukarıdaki özelliklere haiz iseniz ve 3-5 yıllık deneyiminiz varsa;

Bu konuya şunu yazabilirsiniz.
  1. Ben Full Stack Developer 'ım Tercihen kısmında bilgi sahibi ve tecrübeliyim talep ettiğim maaş 7.000TL
  2. Ben Tercihen kısmındaki konular hakkında sadece bilgi sahibiyim ama Laravel konusunda 2 yıllık tecrübem var ne kadar maaş veriyorsunuz?
  3. Ben Sadece PHP developerım ama 7 yıllık tecrübeliyim işe çok ihtiyacım var hemen başlayabilir miyim?
Bu arkadaşı talep ettiği kişiden değil talep ettiği kişiye sadece vereceği Maaş 'ı bilirseniz konusuna yazı yazmanızı uygun görüyorum. (Aslında bende yazmamalıydım) ama hem bir İş veren/ Hemde bir çalışan olarak kayıtsız kalamadım. Konu sahibinden ve Yazanlardan şimdiden özür dilerim.

@YILMAZ; arkadaş konuyu doğru anlamış;