Tam35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2020 yılındayız ve birileri işe alım yaparken insanların kaza sonucu sahip olduğu ırk kavramı üzerinden seçim yapıyor. Allah akıl fikir versin.

Dilediğiniz ırk/milliyet/kavim/mezhep'den insan seçme hakkına sahipsiniz tabi birşey demiyorum. Yalnız bu primatif refleks Almanya'da Türk işçilerinin evini yakan, Doğu Türkistanda sırf Türk kökenli olduğu için kamplara gönderen zihniyet ile aynı. Bir farkınız yok sizin/sizlerin sadece elinizde güç yok. Seve seve tecrit de edersiniz aç da bırakırsınız.

Ayıp yahu enternasyonel olun biraz 2020 yılı modern dünyada işini iyi yapana iş verilir kafatasçılık mı kaldı.

Neyse beni ilgilendiren bir durum yok forumu takip eden binlerce Suriyeli? insan ikazınıza uyar umarım.
Yok daha neler.
Arkadaşı bi mezara sokmadığın kalmış Hocam, fazla abartı değil mi?
Buraya Suriyeli alacağım dese, bu sefer kendi vatandaşını niye almıyorsun? Veya Suriyeliler yüzünden çalışamıyoruz diyen arkadaşlar haklı olarak söylenecek.
İşe alım sürecinde birçok kriteri göz önünde bulundurmak lazım değil mi? Misal -arkadaş yöneticimi bilmiyorum- işe alım yaparken, diğer personellerle iletişimi sağlıklı olacak mı? Diğer personeller hemfikir olabilecek mi?
Enteresan bir yaklaşım olmuş.