THK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi biridir sevilir
Güzel gören güzel düşünr. teşekkür ederim..
Quare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahsin abi candır. Diğer Gurumsallar gibi değil, Kurumsal bir adamdır. Tanımassın ama seversin, değişik.
insanları ayırt etmeden sevmek en güzel şey bence. kalbimiz tanış olsun hocam eyvallah.
SerhatFamilyy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsan hiç tanımadığı birine yarım saat yardım edip sonra bir iki saat sonra arıyıp 1,5 saat daha yardım eder mi? Hemde gecenin bir yarısı ?
Allah razı olsun böyle insanların her zaman başımızın üstünde yeri vardır.
Her zaman.
TuRuNcu_uA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu cocuk tam dilenci yahu.Kac tane oldu sayamadim.
öğrenci adamın paraıs olmaz. dilenci demeyelim, hepimiz öğrencilikte yokluk çektik. olur böyle şeyler.
Gerrard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tanimam ama cok severim kendisini :P
dostça muhabbet, bazen bedenen tanışıp el sıkışmaktan iyidir.
AygunInciroglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahsin abi adam gibi adamdır.
5 yıla yakındır tanışıklığımıza binaen sende çok iyi birisin
QUOTE=AnkeeBut;1076153074]@TahsinCetinkaya;
TEK KELİME İLE "ADAM"[/QUOTE]
sende öylesin... tekrar bir yemekte buluşmak dileğiyle
Xsystem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç iş yapmadım iletişimimiz de olmadı ama konular ve yorumlar sayesinde tuhaf bir güven verdi kendisi bana
dostça muhabbetin oldugu her mecliste varım. yeterki iyi niyet ve dostça muhabbet nefes aldıkça varolsun
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar geçen kendisine Wordpress optimizasyon için mesaj atmıştım param yok elime para geçince sana ödeyecem demiştim. Senin canın sağolsun dedi ve hizmeti bana hediye etti. Kendisine çok teşekkürüm var. Hakkın ödenmez abii allah razı olsun

@TahsinCetinkaya;
En güzel iyilik gizli kalandır. Böyle bir konuya gerek yoktu lakin yinede sağol... (ayrıca click bait yapmışsın başlığı, onu atlamadan edemiycem)
Hediyeyi bir kenara bırakalım sitemde yaptığı çalışma da ayrı bir konu siteyi efsane hızlandırdı ek olarak logom yoktu onu da yapıp eklemiş krallıkta bugün
Tevfik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahsin, saatlerce biz flörtleşiyoruz sanıyordum hacı
seni forumdaki arkadaşlarla zaman zaman aldatıyorum,
yaa hocam 😂😂 gece gece ne güldürdün yaa allah ta seni güldürsün hocam
ichtyandr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kendisini tanımıyorum ve henüz birlikte iş yapma fırsatı da olmadı ama çok seveni var (bunlardan birisi de benim). Forum kültürünü ayakta kalmasını sağlayan nadir insanlardan.
seveli sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz.
@TahsinCetinkaya;
Ne zaman kuzu şiş yiyoruz abi?
yaza doğru tekirdağa yazlığa geldiğimde bakacaz o işe
Makalex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazen konularıma yorum yapar. Yaptığı yorumları dikkate alırım 😊 Ticaret yapmadan da, çok fazla diyaloğa girmeden de çevreye bıraktığı intiba ile bende severim kendisini. 😊
doğru dürüst, karakterli ve kul hakkına riayet eden kim varsa onun yanındayız, onlarla dostuz hocam. sende degerli bir dostumzusun.
Varro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PR çalışması yapılıyor sanırım birkaç kere aynı konuyu gördümde tesadüf mü acaba

not: tahsin hocama helal olsun
https://prnt.sc/qshktc yemin ederim sevmiyorum bu tarz konular. Çoğu zaman insanların aklını karıştırıyor bu tarz konular. Geçen gün biri daha açmıştı, iyilik gizli yapılır, yazmışta yazmış. yinede sağolsun lakin insanların aklını karıştırmaya gerek yok bence.

IyibirNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reis
git sen silahlarınla oyna (:
deffydark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oda bişemi benim geçmiş ve gelecek tüm su faturalaımı yatırdı (!)