1 öğrenebikdigin kadar herşeyi öğrenÖzelikle ag sistemleri ve telekominikasyon kosunuda kendini geliştir.
Not Benzer bir işte çalışıyorum
Size göre eksi ve + ları nelerdir?
Sistem destek Uzmanı olarak yaklaşık 1.5 aydır gitmediğim görüşme kalmadı nedeni piyasada çok mezun var 2.500 ila 3000 arası çalışan varken beni aramıyorlar 4000 - 6700 alan arakadaşlarım var ama onlarda 4-5 senedir aynı yerdeler yani sen tam para kazanacakken yurt dışına çıkacaksın.
Genelde nadir gelişirsin yeni bi sistem dahil olmadığı sürece genelde standart sorunlarla baş etmen gerekir.
Bu arada kendimi geliştirmek adına bilge adamdan sistem ağ uz. aldım 5 yıl tecrübem var vs. kimse seni geliştirmeye uğraşmıyor bu senin kendine yatırımın
Anladım çok teşekkür ederim. Udemy ve coursera kurslarına alışığım çeşitli yönlerden kendimi geliştirdim/geliştirmeye devam ediyorum. Aynen öyle daha her şey kesinleşmedi. Olursa öyle olacak gibi, birikimim ve tecrübem olsa yarın çıkardım yurtdışına : )
Eksileri
-Yoğun çalışırsan, 4-5 saat sonra beyin kendini kapatıyor artık.
-Ufak bir hatada yüzbinlerce tl'lik zarar yol açıp, kovulabiliyorsun. Bu da özgeçmişini olumsuz etkiliyor
-Alanın dışındaki insanlarla anlaşamıyorsun. Tuvalet bozulsa seni çağırırlar
Artıları
-İş ortamı rahat oluyor
-Genelde saç sakal ve kıyafet serbest oluyor
-İşyeri durumuna göre günün yarısından çoğunu yatarak geçirebiliyorsun
-Sabit ve garanti bir gelir elde ediyorsun
Teşekkür ederim, Eksilerinde tuvalet bozulsa kısmı çok acımasızmış hocam

Neyseki ortamı gördüm öyle bir yer değil