Merhaba
Ceptelefonu teknik servisi için bir scripte ihtiyacımız var.
Yapılmasını İstediğimiz İş :
-Web sitesinden kayıt oluşturulup kargo entegrasyonu aracılığı ile verilen kod ile kargoya verilebilmesini sağlamak en önemli amacımız.
-Tabiki genel olarak teknik servis için oluşturulması ve tutulması gereken müşteri kayıtları, kayıtların takibi durumunun güncellenmesi gibi kısımlarda olmazsa olmazlardan.
-Müşteri kaydı ve kayıt takibi için telefon numarası kullanılmasını istediğimiz için sms entegrasyonuda yapılması gerekiyor.
-Birde web sitesi açıldığında mobilden giriliyor ise girilen telefon marka modelini tanıyıp o marka modele özel kampanyamız yada ürünümüzü direk topup olarak teklif edebilmek istiyoruz.Örn. İphone X model telefondan girdiğinizi görüyoruz ekranınızmı kırık hemen kayıt oluşturmak için tıklayın gibi.
-Müşteri kaydını yapıp kargosunu verdikten sonra, kargo bize ulaşıp gerekli kontroller yapıldıktan ve fiyat kesinleştikten sonra müşteri bilgilendirlecek ve sitemiz üzerinden ödemesini yapması istenecek.(Bunun içince iyzico yada paytr apisi gerekiyor)
-Form oluşturulurken hermarka modelin belirli arızaları için orjinal ve yansanayi olmak üzere belirtilenin dışında arıza olmaması durumunda verilecek fiyat gözükecek. Örneğin iphone x ekran seçildi orjinal 700₺ yansanayi 1000₺ gibi gözükecek. Birden çok arıza yada parça değişimi seçilebilecek. Müşteri seçmesede kargo geldikten sonra teknisyen kaydı güncelleyerek yeni arıza yada parça ekleyerek fiyatı güncelleyebilecek.
Formda belirli standart sorular olacak.
+Telefonunuz sıvı teması gördümü suya, denize vs düştümü
+Kasasında kırık,çatlak, yamuk vs varmı?
+Cihazınız şarj oluyormu?
+Cihazınız daha önce tamir gördümü?
Vs Vs gibi standart form
Ben hazırının yada benzerinin biryerlerde olabileceğini düşünüyorum. O durumda daha hızlı yapılabilir forumda bir arkadaşla anlaştık daha önce kendisine ödemesinide peşin yaptık falat bize 4 günde teslimat dedi 20 gün sonra aşırı sıkıştırınca artık biz yapamıyoruz diyip parayı iade etti olan bizim kaybettiğimiz zamana oldu. Bu durumdan dolayı işi biraz hızlı istiyoruz.
Tekrar belirtiyoruz en önemlisi hız.
Lütfen ayrıca PM istemeyiniz. Direk teklif ve süre paylaşınız.
içeriği tamamen okuyarak,fiyat teklifi sunuyorum. 3bin lira. Uygunsa whatsappdan ulaşabilirsiniz.