heracles adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar,

subdomain1.site.com
subdomain2.site.com
subdomain3.site.com

aynı server altında hangi konfigurasyon ile her bir subdomaine ayrı IP ataması yapıyorsunuz acaba bilgi verebilecek var mı? Yoksa hepsi aynı IP de mi barınıyor?

IP-Çerez-Token-Browser-Fingerprint özellikle bu konularda tecrübesini paylaşabilecek birileri var mı? Günlerdir sayfalarda konu okudum 2 yıl öncesinden beri okuyorum maalesef net bir çıkarım yapan yok.

Sitelerin barındığı hosting IP farklı-temiz olmalı mı?
Adsense hesabına login olurken temiz IP ile iz bırakmadan girilmeli mi?
Pinterest user'larını açarken / veya satın alınmış hesaplara manuel login olur iken IP'ye dikkat edilmeli mi?
Ben api kullanmayacağım. Her şey manuel elle yapacağım. Pin'de elle atılacak. Board' elle açılacak. Her şey.

Evet geç kaldım pinterest işi bitmek üzere ben yeni giriyorum. Bu soruların cevabını bulamadım.
Subdomainler aynı ip ana domain ipsinde barınıyor. Her ana domain farklı ipli sunucuda barınıyor.
Adsense hesabına gelirsek bir ip den 10 hesapda açabilir ve girebilirsiniz ama ödeme alan kişiler farklı kişiler olmalı.

Pinterest için geçerli olmamak ile birlikte tüm siteler aynı ip, çerez kullanımını spam olarak kabul eder ki, bu yüzden dikkat etmeniz gerekir.

Pinleme hususunda p.a kullanıyorsanız her hesap için farklı proxy kullanmaya özen göstermelisiniz.

Tüm bunlara rağmen yine adsense ban gelecek, yine shadowlar olacaktır. Arta kalanlardan iyi gelir elde etmek için spam yapmayı spamlamalısınız