Ne kadar kalabalık oluyor hocam? Orası ile ilgili tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim
diğer yerlerde yapan arkadaşlarla karşılaştırdığımda çok rahattım diyebilirim. kışlanın tamamı nerdeyse bedelliden oluşuyor uzun dönem yok sadece başımızdaki eğitim çavuşları kısa dönem.. koğuşlar 24 kişilik 23 bedelli 1 tane kısa dönem çavuş yemekler gayet iyi arada sevmediğim yemekler çıksada kantinde herşey var eğitim ağır değildi genelde uygun adım yürüyüş sol sağ sol ama onu bile yapamayan kaçanlar vardı asteğmenler birşey demiyor zorlamıyor tek sıkıntı hastalık yanında boğaz pastili sprey falan götür soğuk algınlığı ilacıda götürebilirsin ilaç yasak girişte ilaç olan varsa teslim etsin diyorlar ama kimse kontrol etmiyor birde bozuk para götür 1 liralık kahve kola makinaları var playstation masa tenisi falan vakit geçer onun haricinde para geçmiyor az limitli temassız kredi kartın varsa rahat edersin 50 kuruşluk çay bile alsan kartla alıyorsun sabah 5.30 da kalkardık 6.sabah iştiması 12öğle iştiması 17akşam iştiması 8.30 yat iştiması 21.30 da ışıklar kapanıyordu varsa başka soru cevaplarım