Merhaba,
IPv6 kaynaklarının fazlaca olması onları fazlaca kullanabileceğimiz anlamına gelmiyor.
IPv4'de ARP tablosu vardır, IPv6 da neighbor tablosu ve bu tablolar network cihazlarında kısıtlı bir kaynaktır.
Bugün /64 dediğimiz IPv6 bloğunun uzunluğu 2 üzeri 64eder ki bu 18,446,744,073,709,551,616 adet IP adresi demektir.. Ben Vultr da tamamının GERÇEKTE kullanımına izin verdiğini sanmıyorum. Bu boyutta nb tablosuna sahip bir cihaz görmedim. Sanal sunucunuzun çalıştığı network cihazında maksimum tüm müşteriler için limitin 512K olduğunu düşünmekteyim. Bunun üzerinde çalıştırılacak IPv6 lar sunucuya bile eklenmeyecektir.
Bizim şirketimizde agresif olarak IPv6 kullanımı yapmak isteyen müşteriler çok fazlaydı ve bu işe bir adil kullanım esası getirmek zorunda kaldık. Standart olarak 1K nb limitlemesi yapıyoruz vlan başına. Şuan aktif 154K IPv6 çalıştırıyoruz.
Bu limitlemeyi yapmaksızın sonsuz IPv6 çalıştıracağınızı idda eden bir firma varsa öncelikle iş sürekliliği açısından korkmanız gerekmektedir, çünkü firma hakim olmadığı bir teknolojiyi size hizmet olarak satıyor diyebiliriz. Aynı zamanda IPv6 kullanacağınız firmanın IPv6 ağına ilişkin blackhole, log izleme IDS sistemi gibi yetenekleri var mı mutlaka sorun. Herhangi bir saldırı olması durumunda network bundan etkileniyorsa genelde IPv6 anonslarını toptan kesiveriyorlar

Problem anında özellikle ülkemizde hemen elden çıkartılabilir bir ağdır IPv6
Size yer tavsiyesinde bulunamayacağım ancak 2. paragrafta yazdığınız soruyu cevapladım diye umuyorum.
Saygılar.