Askitom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence sosyal medyayla alakası yok. Neden diye soracak olursanız yıllardır facebooktan twitterden vb. bir sürü sosyal platformdan binler belki milyon hit çekenler var ve banlanmıyorlar. sebebine gelecek olursak kötü bir tema seçimi, reklam yerleşimi, makalesiz tek resim başlıca sebepler bence.
net bilgiye sahip değilim açıkçası ama okuduklarım kadarı ile google nin sosyal medyadan gelen hiti sevmediğini biliyoruz. Normal aramadan gelen 3-5 kişi diğerleri full sosyal medya olunca illaki sorun teşkil edecektir. Pinterest olayında ise google gördüğüm kadarı ile bir dizi önlem alıyor devamlı çok fazla ziyaretçi geldiği sitene bile bakmıyor spam yapıyorsun mantığı ile indiriyor. Açıkçası benim banlanan kişiler den gördüğüm bu yönlü. Belki hepsi yanlış bişiler yapıyor banlanıyor bunu bilmiyorm daha tecrübe edemedim pinterest i ben de gireceğim ama bu olayları gördükçe ne yapacağımı bilemedim kendimce farklı bir yol izleyeceğim. Ama hızlı para kazanmak için de pin to pin full spam gerekiyor bu da risk.