Luften biri bana yardım edebilir mi, sitelerimde bir ip adresinden 3 4 reklam tiklamasindan sonra o ip adresine reklamların gozukmemesini istiyorum
Kansizlar adsense reklamlarına da saldiriyor
sadece belirlediğiniz ülkeler sitenize giriş yapabilsin. örneğin abd ye çalışıyosanız geriye kalan tüm ülkeleri engelleyin. saldırı yapan her kimse sizin hangi ülkeye siteyi açık tuttuğunuzu bilemez. en fazla " bu adamın site ingilizce, o zaman abd proxy si bulayım " diye uğraşır. onla da ne kadar uğraşır bilemem. gerek duyar mı buna vs. çünkü bildiğim kadarıyla bu tarz vpn, proxy işleriyle saldırı kovalayanlar sabit yerlerin ip lerini kullanmaz. ip havuzları vardır, birini engellersin başka ip sağlayıp tekrar devam eder. özellikle spesifik olarak abd ip leri araştırmazlar diye düşünüyorum. kısacası 100 ülkenin ip sini engelleyip sadece çalıştığın 2-3 ülkenin ip sini açık tutarsan o zaman bu adamların sitene erişmelerini engelleme şansın olabilir.
edit. ayrıca şu konuyu inceleyin burda da sizinle aynı sorunu yaşamış olanlara yardımcı olanlar mevcut.
https://www.r10.net/adsense-ve-ben/1...-hakkinda.html