Merhaba, forumda Bi kitle var buna istinaden bu konuyu oluşturuyorum.
Birisi senden bir hizmet alıyorsa
Bir ürün satın alıyorsa, ona vaad ettiğin şeyi yerine getirmekle yükümlüsün. Verdiğin yazılım, hizmet bozuksa eksikse veya belirttiği sürede teslim edemezsen önce Bi yüzün kızarsın. Sen aldığın 300 500 lira ile para kazandım sanarken aslında neleri kaybettiğinin farkında değilsin. Kişiliğini kaybediyorsun, saygınlığını, iş ahlakını ve kazanabileceğin binlerce lirayı yani kısacası ekmeğinden oluyorsun. Para kazanmak zor değil, herkes yüz binlerce lira kazanabilir. Ama sen 300 500 lira için karaktersizlik ve haysiyetsizlik yaparsan ömür boyu olduğun yerde kalırsın. Sana o parayı veren adam için o para büyük meblağ olmayabilir, veya o kişi senin yaptığın tek hatada yasal hakkını kullanabilir. En basitinden fatura kesmediğin için başını belaya sokabilir. Demem o ki, elinde bir nimet var sen gidip bu şansını ondan bundan para toplayıp eksik iş yaparak yok ediyorsun.
3 alım yaptım 1k gibi bir meblağ tuttu, farklı kişiler farklı ürünler. 1.si patladı 2.si bozuk ürün 3.sü hala ses yok. Kişileri ve ürünleri afişe etmiyorum bekliyorum sadece ne gibi yol izleyeceklerini. Öğrenci kardeşlerime ayrıca sesleniyorum iş ahlakı konusunda araştırma yapın, kim ne şekilde hizmet veriyor araştırın. Piyasanın altında iş yapmamaya çalışın Araştırın ki kazanın..
İyi forumlar.