Hepsini birden bulmanız çok zor hocam ama ilk aşamada takibe takip, çekilişler ve durumunuza göre organik takipçi ya da fake takipçi almanız etkili olacaktır.
çekiliş yaptırabilirsiniz
Sosyal medya hesaplarını organik kasabilmenin en mantıklı yolu çekiliş yapmaktır. Çağrı Taner gibi fenomenler hep bu yolla sayfalarını büyütüyor. Ancak amaç site hitini artırmaksa sosyal medya ziyaretçisinden daha çok SEO'ya ağırlık vermeni öneriyorum.
Forum ve facebook grupları etkili olacaktır. Burada içeriğinizde önemli. Ayrıca belli bir takipçi kitlesine ulaşana kadar sayfalarına reklam almamanızı öneririm. Ayrıca sıfırdan başlamaktansa biraz trafiği olan hesapların üstüne de koyabilirsiniz size kalmış. Tabi karşılıklı takipe takip de var ama o sadece takipçi arttırıyor.
Hepinizin dediği ve ortak noktası çekiliş. Çekiliş işini ben sevmiyorum açıkcası. Hesaplarımda günlük 1 adet post paylaşılacak. Şu anlık instagram için bir yol buldum. Twitter otomasyon olarak da Twitok u düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda da facebooka da yönelmeyi düşünüyorum.