İkinci Tosun vakası olma ihtimali olabilir.Yüzlerce kişi face sayfasından ürününü ve iadeyi alamadığını yazıyor.37 gündür benim tvyide kargoya vermediler.Ama reklam vermeye başlamışlar tvye kesinlikle üç beş ucuz diye bulaşmayın.37 gündür halen bekliyorum
Firmadan ben de bir yakınıma hediye telefon sipariş etmiştim. Amaçları müşterileri mümkün olduğu kadar bekletip yapılan ödemelerin faizini cebe indirmek.
Yarın firmayı arayıp iptal ederseniz kanunen 10 iş günü içinde parayı size yollamak zorundalar. Fakat benim param 18 iş günü sonra yattı. (5., 10., 13., 15., 18. günlerde telefon ettim.)
Tüketici Hakları'na internetten başvurabilirsiniz ama zaten iadeyi yapana kadar cevap vermiyorlar.
Ayrıca Cimer'e nitelikli ************** altında bu firmanın incelenmesi gerektiğiyle ilgili bir dilekçe yazabiliyorsunuz. (Bana gerekli incelemeyi sağlayacaklarını söylediler, ne kadar doğrudur bilmem.)
Yeri gelmişken şunu da ekliyim istedim: Firmanın İstanbul'daki şubesi yakın zamanda el değiştirmiş diyorlar. Hatta giden birisi yeni sahibinin "resmen enkaz devraldık" dediğini söylemişti. Ne kadar doğrudur bilemem.