music1065 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar.
Hali hazırda bir firmadan sunucu hizmeti kullanıyorum. Sunucu hizmetinde küçülmeye gitmem gerekiyor. Bu sebeple VDS arıyorum.

Kullandığım sunucu şu şekilde:
Intel® Xeon E-3 1240 v3
16GB RAM
240 GB SSD
7TB BW
5 IP
CLOUD LINUX
LITESPEED
CPANEL
KARNELCARE
EK 5 IP
FIREWALL Voxilty 1IP
Kesintisiz hizmet (99%)

Bu sunucuda yaklaşık 10 site var. Ancak aktif olanları 2'si, diğerleri çok tüketimde bulunmuyor.
Anlık ortalama online: 200
max. anlık online : 800
Tekil toplam günlük: 18.000
Günlük sayfa görüntüleme : 150.000
sunucu otomatik günlük-haftalık-aylık yedek alıyor.

Bu sunucunun hakkını veremiyorum. Kullandığım firmadan memnunum, kesinti, problem, v.s. yaşamıyorum ama maliyet düşürmem şart.

Bu yüzden kesinti problemi yaşamayacağım, gerektiğinde ticket üzerinden yardımcı olacak iyi niyetli başka insanlarla çalışmak istiyorum.

Talep ettiğim:
Yukarıdaki anlıkları kesintisiz karşılayacak, problem çıkartmayacak hızlı hizmet...
Donanım işinden anlamam ama şunları ekleyeyim:

FIREWALL Voxilty 1IP gerek yok kaldırabiliriz.
7 TB BW yerine 4 TB BW yeterli. Hatta 2TB kurarız geçersek 1 TB 1 tb ücretlendirtebiliriz.
5 IP yeterli ayrıca ek 5'e gerek yok.
Litespeed kullanmamdaki amaç ona çok alışmış olmam Muadili olan ve htaccess kurallarının işlediği başka şeyler de kurabiliriz. Sitelerde wp-fastest cache kurulu.
Let's Encrypt kullanıyorum. Bunu kaybetmek istemiyorum.
CLOUD LINUX VE KARNELCARE ne işe yarıyor işin doğrusu bilmiyorum.

İçinde bulunduğum sektör kaynaklı bazı ahlak yoksunu insanlar zaman zaman saldırı yapıyor. Bazen ddos yiyorum (işler iyi gidince, şu aralar yemiyorum ) bazen hacklink atıyorlar filan... Buna da hazırlıklı olmak lazım. Kendimce önlemler alıyorum ama servis sağlayıcımın da yardımcı olmasını bekliyorum. Özellikle ddos gelince sunucuyu yurtdışına kapatıyor saldırıları geri çevirebiliyoruz. Böyle şeyler önemli benim için.

Teklifleri rica ediyorum. Çok vaktim yok, 7 gün içinde işleri yoluna koymam gerek.

İyi forumlar.
Merhaba,

Bu ihtiyacınıza yönelik aşağıdaki özelliklerde bir VDS paketi oluşturabiliriz sizin için özel olarak.

+ Intel Xeon E52697v2 - 6 CPU
+ 16 GB RAM
+ 200 GB SAMSUNG PRO SSD
+ Limitsiz Trafik
+ 1 Adet IP Adresi Dahil
+ Türkiye/DGN Lokasyon

Aylık 149.90 TL + KDV
Yıllık 1499 TL + KDV