[
Merhaba.
Domain onaylı adsensenin size tek faydası, kendiniz siteyi onaylatma zahmetine girmiyor olmak. Bireysel bir proje yürütecekseniz adsense almak mantıksızdır çünkü domaininiz de bireysel olacaktır. Genelde spam sektörler için zaman kaybetmemek adına domain onaylı adsenseler alınabilir.
Pin olayını da gelirsek, adres onayı anlamına gelir. Pinli adsense para almaya hazır, pinsiz de hesaptaki parayı henüz alamadığınız hesaptır. Bir hesap 10$ (veya denk döviz birimleri) kazandıysa pin, hesapta belirlediğiniz adrese yola çıkar. Trde bazen bu konuda sıkıntılar olabiliyor. 1-2 ay zaman alabiliyor. Alman gibi yurtdışı adsenselerde bu süre 1 hafta aşağı yukarı. Yani para kazanacağınıza eminseniz pinli adsense almanızın da bir önemi yok. Zaten siz de adres onayı yapabiliyorsunuz. Yine spam sektörlerin genellikle zaman kaybetmemek adına tercih ettiği adsense hesapları bunlardır. TR adsenselerde kendi ev adresinize pin isteyebilirsiniz. Veya daha önce kullandıysanız bir komşunuzun veya arkadaşınızın adresini verebilirsiniz. Yurtdışı adsense için pin hizmeti veren arkadaşlar forumda var. 50-100₺ arası. Ben de 3 kere hizmet aldım sıkıntı yaşamadım.
Umarım açıklayıcı olmuştur. Kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim hocam