Avcılar şubesini bilmiyorum Istanbul'da yaşamıyorum ancak Burger King'in size genel olarak katacağı tek şey köleliktir. Asgari ücret (fazla mesailerin yazılmadığı olur bazen)+ sürekli burger yemekleri yemekten mideniz yağa karşı hassas hale gelir. Hızlı olmak zorundasınız haliyle çok fazla efor sarfedeceksiniz bu da zayıflamanıza, çabuk yorulmanıza ve en çok da o sıcaklıkta (mutfak kısmı) sürekli terlemenize neden olacak. sizi oraya bağlayan tek şey iş arkadaşlarınız olur o da kafa dengi bulursanız. Haftasonlarını unutacaksınız, haftaiçi izin gününüz birinin hastalanmasıyla aksayabilir, yaptığınız planlar suya düşebilir. Gezmek için izin gününüzden bir gün önce erken uyuyacaksınız ama bir bakmışsınız uyandığınızda öğlen olmuş.

Burger King - Mc Donalds genel itibariyle köleliktir. (istisna şubeleri hariç)

Size tavsiyem Avcılar Şubesi'ne bir gidin, çalışanları özellikle de mutfaktaki çalışanların yüzlerine bakın. Lobide dolaşanların yüzüne bakın dediklerimi anlayacaksınız. Kasadakilere aldanmayın onlar mecburen gülümsemek zorunda.
Daha buraya bir ton şey yazardım da soğutmak istemiyorum bir de dediğim gibi istisna şubeler olabiliyor.

Şimdiden kolay gelsin