Burger king'e gidin 1 tanesi bile önermez işi müdürler hariç. Diğer işlere bakın danışman vs. Aynı para ve size eziyet çektiriyorlar. Eğer sakin biyerse olur ama değilse maalesef.
Garsonluk düşünüyorum, bulunduğum yerdeki burgerking'te fazla iş var ama para kazanmam gerek tek derdim mesai saati o kadar.
Ben bi gün çalıştım bıraktım, yoğun bir temposu oluyor. Daha önce farklı iş yerlerinde çalışsamda içerde kademe kademe sınıflar var ızgaracı, hamburgerci, yok özel bilmem ne hamburgercisi bunların başında dışarda meydan temizlikçisi, biraz daha üst kademe kasiyer, onunda üstü oranın süpervisörü. Bence çalışma değmez ya farklı işlere koştur. Ben ortamı beğenmedim, bi alışma süreci ve öğrenme sürecin oluyor. İlk gün bırakma oranı yüksekmiş ben 1.günü son dakikasına kadar çalışıp ertesi gün ben devam etmek istemiyorum dedim.
Burger'de en rahat ve iyi maaş alanlar Kuryeler, çek bi motor ehliyeti motorunu/giysini herşeyini veriyorlar kurye ol hem saatin az hem ücretin iyi. 8saate günlük galiba aylık min 3000tl
Mutfak kısmındaki mesai saati 11 saatmi? daha fazlamı?