yüklediğiniz bir pine sonradan müdahale yapıp başlığını, linkini vs değiştirdiğinizde her şeyi gidiyor. hem eskiden aldığı görüntülenmesi siliniyor. hem o pini repinlemiş olanlardan linkleriniz gidiyor(çünkü değiştirdiniz o linki, kişide eski link kayıtlı olcak yine de) hem de algoritma sizi geri atıyor. yeni bi pinmiş gibi tekrar taranıyorsunuz.
önceden konusunu açıp sormuştum net bilgi veren olmamıştı
https://www.r10.net/pinterest/222014...post1076107488 bi arkadaş profilini onaylattıysan değişir demişti o da yanlış.
source/siteadı nı arattığımda ilk sırada attığım bi pini repinleyen birini gördüm. pine girdiğimde yüklediğim ilk haliyle duruyordu bilgiler. yine gösterimlerin vs silindiğini başka konularımda bu sorunları yaşadım diyip anlatmıştım zaten. ilerde pinleriyle oynamaya niyetlenen olursa diye şimdiden bilgilendireyim, evet, önceden pinlerinizi kaydeden herkesten silinmiş olursunuz. yani onlarda hep eski bilgiler kayıtlı durmaya devam eder.