Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda ben kazanıyorum demek de yasak değil, hizmet vermek de yasak değil. Nesine kızıyorsunuz anlamadım. Herkes ağlarken adam çıkıyor ben kazanıyorum diyor. Hiç sesi çıkmayanlar şimdi adama yükleniyorlar, başka da kazananlar var diye. Olabilir, ne herkes batacak ne herkes kazanacak. Konuda bir tane yanlış bir şey yok. Ayrıca @GencScout; muhabbetimiz olmasa da en azından forumdaki konulara katılımından biliyoruz ki bu alanda epeyce gayret etmiş, çabalamış, başarması da normal karşılanacak biri. Bence anormal bir durum yok. Konuda mesaj yazdım bana dönüş bile yapmadı "bak ben hizmet satıyorum" diye Sonradan fırsat bulup bütün mesajları okuyunca öğrendim. Dediğiniz kadar da aç değil demek ki. BU açıdan bence yüklenmek yanlış.

Tabii tepkilerin bir arkaplanı var neticede, onu da anlamak lazım. Forumda çok kişi bu şekilde müşteri topladı, helbuki kimseye pek bir şey kazandırmadılar. Yani misal, 500 site yapıp da 5-10 siteden kazanıyorsan bu normal bir şey, hedeflerden ilki zaten bu. Ama pazarlama şekli insanlara sanki 10 site yapacak ve bu 10 siteden kazanacak gibi olunca yanıltıcı oluyor. Forumda bu iş ilk yapıldığında ben hatırlıyorum iki ayrı arkadaş, çok iş yapıp çok paralar kazandılar, ama ikisi de şunu diyordu; ben bu kadra kazanıyorum ama işin püf noktası çok site yapmaktır. 100 siteden 5'i tutsun sana yeter. O 5 siteyi tutturana kadar ne kadar site yapabiliyorsan yapacaksın, 10-50-100-500 neyse. Yani 5 site yapayım 5'i de tutsun 5-10bin bıraksın en az, öyle bir şey yok. İş yapanlar bunu açıkça belirtirse hiç sorun kalmaz diye düşünüyorum. Çünkü herkes tutanları gösteriyor, tutmayanlardan bahseden yok.
Anlayışınız için teşekkür ederim. İnsanlara para kazandıkları sektörleri çöp diye tabir edip uzak tutuyorlar. Bu işte para kazanılmaya devam edildiğini belirttim. Konumda var kimseye zorla birşey satmıyorum. Hatta bu işte garanti olmaz diye belirttim aksi halde 10 değil 100 müşterim olurdu. Ama bu forumda dilenci,ergen ve taktikler afişe olucak diye yusuf yusuf edip konulara saldıranlar var. Sabrım az kaldı böyle devam ederse tüm bildiklerim için konu açacağım ücretsiz. Yine söylüyorum ağlayan sızlayan kadar günde 1k üzeri gelir elde edenlerde var.