Uyumsuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar arkadaşlar, elimde müşterilerimin bana aldırıp da kullanmadığı veya ücretin bir kısmını ödeyip de geriye ödemediği lisanslar bulunmakta. Lisanları acil ihtiyaçtan dolayı normalde 1 site için 400 TL olan lisans sadece 50 TL.
Stok: Son 2
Güncel tema fiyatına buradan bakabilirsiniz. (Pro Clup olandaki özellikler olacak aşağıyı okumayı unutmayın!)
Önemli Hatırlatmalar:
  • Lisansı sadece belirtmiş olduğunuz bir sitede kullanabilirsiniz
  • Herhangi bir Warez olay yoktur. Her şey lisanslı bir şekilde işler ve kendileri de müşteri sitelerine izin vermektedir.
  • Lisans girilen siteler Wordpress üzerinden hem eklentiler hemde tema olacak şekilde güncelleme alır.
  • Size vereceğim tema veya eklenti dosyalarını farklı sitelerde de lisansız olarak da kullanabilirsiniz ama bazı özellikler açılmayabilir.
  • Lisanlar sitede bulunan Pro Clup paketindeki tüm Demo ve Tüm eklentileri kapsamakta.
  • Tüm eklentileri kapsayan ve 1 sitede kullanılan ekonomik paket Pro Clup olandır.
  • Lisans vereceğim için destek ve 30 günlük geri ödeme yoktur. Ama karşılaştığınız sorunları iletebilirim.
  • Size vereceğim panel sayesinde 7-24 güncel tema dosyaları ve eklentilere sahip olabileceksiniz.
  • Ben sadece fazla lisanları veren bir kişiyim tema yapımcısı olur da günün birinde ölürse veya da kaybolursa sorumluluk kabul edemem. (Kendimde aynı temayı kullanıyorum 8.0 sürümü bekliyorum )
  • Lisansı almadan önce yukarıdaki maddeleri dikkatlice okuyun daha sonra sıkıntı çıkmasın.
pm gonderildi