Çocukken yemek diye size ne öğretildiyse onu hak lezzetli ve normal sayıyorsunuz. Kalanları da iğrenç sayıyorsunuz. Ben bu çorbayı hayatta yemem. Ama yiyeni de kınamam. Hele hele koca bir kültüre hakaret etmem. Size normal gelen pek çok şey de başka ülkelerde çok ters ve aykırı olabiliyor. Bir koyunu danayı yiyen adamın köpek yediği için yarasa yediği için Çinlilere garip bakmasını anlamıyorum. Dananın üzerinde yenilebilir, yarasanın üzerine yenilmez mi yazıyor? Eğer amacınız protein almak ise içeriğinde hangi canlıyı öldürdüğünüzün ne farkı var? Bir yarasanın yaşam hakkı ile bir dananın yaşam hakkı farklı mıdır? Özgür tavuk dediğiniz şeyin yediğinden daha farklı bir şey mi yiyor yarasalar? Yani benim için miğde bulandırıcı bir yemek, ama ben köfte yerken bu da bazı veganlar veya vejeteryanlar için miğre bulandırıcı.

Kedi köpek yiyorlar, yarasa yiyorlar diye Çinlilere kızan adamların memleketlerinde süt kuzusu satılır. Yani hala annesinden süt emen bebek kuzuları kesip yiyoruz. Bu normal de yetişkin yarasa yemek mi anormal? )))

Eğer yaşamınızı devam ettirmek için başka canlıları öldürüm etlerini yiyorsanız. Hangi canlıyı öldürdüğünüzün ve yediğinizin ne önemi var?