Merhaba hocam mersin dıyor muğla dıyor hemşerim sayılırsın elımden geldıgı kadar yardımcı olayım sana ...
Öncelikle bu sıtelerı yakaman okadar zor degıl DA PA değerlerini sabırlı bır sekılde yaparsan yakalarsın hatta bazılarını veya hepsını gecebılırsınde. Domaın yasının ve suresınınde önemi var barındırdıgın hostıng kullandıgın ip o ip baglık tek sıte olması iç ve dıs seo calısmaları ozgun guncel makaleler yayınlama amacın senın zaten eskı konularda ılk sıralra cıkmak degıl guncel konularla alakalı haberlerı yayınlamak ve onalrdan hızlı davranmak ayrıca copy ıcerık olmaması tamamen kendı ozgun olmadır. en son olarak dıyelımkı bır yere kadar yakaladın sıra geldı ufak ufak backlınk calısmalarına kı bu en tehlıkelı olanıdır senı yukseltırde ortadan yok dahı edebılır. ben 140 makle ıle 4 ayda bır cok ornek 65m 75m arama krıterı olan kelımelerde ılk 3 sıraya bazen ılk sıraya kadar yerlestım da pa degerlerını 40 20 kadar yukselttım bunda bıraz dalgalanmalar oluyor ama zamanla oturucaktır . Projenı hayata gecırıcem dıyorsan elımden geldıgı kadar yardımcı olurum ılteısım bolunde wp ve skype bılgılerım mevcut.
Sağolasın hocam bugün 6 yaşında DA değeri 20 olan bir domain buldum onu alıp onla başlayacağım. Sıfır domainle başlamaktan iyidir.
Verdiğiniz diğer bilgiler için teşekkür ederim.