Ulaşabiliyorsanız bu doktora ulaşın derim https://www.doktortakvimi.com/suayip...klari/istanbul bizim bütün sülenin çocuklarına bu doktor bakmıştır çok iyi bir doktordur.
Telefon: 0532 509 23 33
Allah şifa versin devlet hastanelerine Allah kimseyi düşürmesin.

Bana kızacaksınız ama uzaktan bakıp neyin var diyen doktor doktor değildir benim gözümde birde artis artis cevap vermeleri yok mu kanser oluyorum ondan sonra doktor dövüyorlar diyorlar insana insan gibi davranmasını bilmeyen doktoru döverler de öldürürler de (hepsini bir kefeye koymuyorum) arada çok iyi doktorlar da var inkar edemeyiz ama burada doktor yakını arkadaşı vs.. varsa lütfen iletin insanlara insan gibi davransınlar rica ediyorum bir sıkıntısı olmaz ise zaten gelmez hastaneye uzaktan bakıp neyin var demek çözüm üretmiyor neyi olduğunu bilse hastaneye gelmez belkide bilmediğinden gidiyor insanlar hastaneye bir umut diye hayvan muamelesi görmek için değil.

Saygılarımla.

ugursonmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çocuk işi şakaya gelmez gerçekten zor bir durum Allah acil şifa versin insallah. Tavsiyem hiç özel ile felan uğraşma sağlam bı eğitim araştırmaya götür hatta gerekirse İstanbul a getir tecrübe ile sabittir elbet sorun bulunur. Tekrardan geçmiş olsun
istanbul ve araştırma kesinlikle uzak durun az kalsın çocuğumu öldürüyorlardı almasaydım hastaneden özele aldım çocuk kurtuldu Lanet bir yer araştırma öğrencilere test yaptırıyorlar hastalar üzerinde siz siz olun sakın ama sakın araştırmaya gitmeyin.