@ThinqLose; adlı üyenin pinli tr adsense satış konusuna denk geldim skypeden iletişime geçtim arkadaş ile , daha sonra alacağımı belirttim tradeine bakarak benim çok daha yüksek trade im olduğu için adsense hesabını ilk önce teslim almak istedim , daha sonra arkadaş güvenemediğini daha önceden farklı bir kişi tarafından sıkıntı yaşadğını belirtti o yüzden ilk ödemeyi istedi vs , bende ilk ödemenin yarısını yapayım teslim alınca daha kalan yarısını geçeyim diye belirttim kabul etti. Daha sonra bana ziraat bankası iban iletti, bu iban da " TR700001000588901936955001" İSİM SOYİSİM MAHMUT TEKEŞ , DAHA sonra kimin adına olduğunu sorduğumda forumdaki ismiyle eşleşmediğini gördüm ve kuzenimin hesabı olduğunu belirtti iban ve isim soyisim az araştırdım ve forumda yüzlerce kişiyi dolandıran seyyit çağlının kullandığı iban numaralarından biri olduğu öğrendim , bunu arkadaşa belirttim daha sonra banka bilgilerinin youtube hesabı alacağı bir adamın olduğunu , skype dan bana yolladığı "iban numarası ve isim soyisim" mesajı sildi. kendinin öğrenci olduğu için banka hesabının olmadığını söyledi vs .. ben arkadaştan şüphelendim seyyit çağlı olabilir yada olmayabilir . gerekli kişiler modlar ilgilenir karar verir hayırlı forumlar. ticaret yaparken dikkatli olun arkadaşlar.

@Sikayet; @tolgasen; @Erhan; @Style;