Hocam serum taktırmamalarının sebebi muşade genelde dolup taşıyor bu yüzden aynı etkide olan iğne yapılması tercih ediliyor hasta içinde avantajlı hastane içinde bu yüzden size serum yazmışlardır anlıyorum oğlunuz hasta elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz hastanede yatırın özel bir hastanede eğer isterseniz isteğiniz doğrultusunda oğlunuzu yatıracaklardır devlet hastanelerinde malesef pek mümkün değil bu durum kuçukler genelde hayat şartlarına yeni yeni alıştıkları için vucutları her şeyle yeni yeni tanıştıkları için vucuduna giren herhangi bir şeyi yabancı madde zannederek vucut savunma mekanizmasını çalıştırıyor ateş aslında bi noktaya kadar iyi bir olaydır vucuttaki hastalık yapıcı bakteriler belli bir sıcaklıgın ustunde yaşıyamadıkları için böyledir içinizi ferah tutup panik olmayın özel hasteneye istek üzerine yatışını yapın ve 7/24 gözlem sağlasınlar anında mudahalelerde bulunabilsinler ayrıca kan değerlerine bakıp vucutta ters giden ne varsa bulsunlar içiniz bu şekilde rahat edecektirki aynı durumda olsaydım bende sizin gibi olurdum metanetinizi koruyun allah yardımcınız olacaktır merak etmeyin