hellguard46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yürüttüğün mantık için hiç kontrol yaptın mı? Güzel düşünmüşsün ama nishe kelimelerde inanılmaz anormallik var.
Peki benim sitemin yerine koyduğu sitenin adresinde,makalesinde ,anahtar kelimesinde, meta taglarında hiç bir yerde aranan kelime yok.
hocam mantık yürütmüyorum sadece, benim yaptiğim testleri görsen, şaşırırsın.. milyonlarca aranmalı global kelimeler için ugrasiyorum ben.
nasıl bir siteden bahsediyorsun, bilemiyorum. fakat google'nin yaptigi güncellemeleri anlamaya calistim, dogrulama için testler yürütüyorum.
ama şu da bir gerçek, google manipüleye halen aciktir. Herşey dört, dörtlük değil, oyunu bilip kuralına göre oynamaya calisicaksin.
Bahsettiğin sitede keyword olmayabilir, o kelime geçmeyebilir? peki konu benzerliği yok mu hiç? artık dediğim gibi google benzer şeyleride öne çıkartıyor, illa tıpa tıp aynısı çıkmasına gerek yok.
Belki de o site hedeflediğin kelimeleri daha önce aratip, çereze sahip olan kullanıcıların son durağıdır? Seo, artık değişti ve değişmeye devam ediyor.