hocam öncelikle çok çok geçmiş olsun, öncelikle miniğe ve sizlere Rabbim şifa versin.

geçenlerde benim başımdan geçen bir olayı anlatayım belki size de bir fikir vermiş yol göstermiş olabilirim. ankara'ya eğitim sebebiyle bir seyahatte bulundum ancak gittiğim gün yüksek ateş, sert öksürük şikayetlerim başladı. ne konferanslara katılabildim ne de uyku uyuyabildim. ankara'da acile başvurduğum da tam olarak sizin bahsettiğiniz şeyler oldu serum verdiler, soğuk tampon derken ateş 39'dan 36-37ye düşüyordu ancak bir kaç saat süresince. antibiyotik bile vermediler ve gittiğim 2 ayrı hastane de özel hastaneydi üstelik.

yaşadığım şehre aksaray'a döndüğümde randevu alıp doktora gideyim dedim bir baktım 15 gün sonraya randevu veriyorlar, acile gittim seruma devam ettiler bir de iğne yazdılar. onlar biraz rahatlatsa da elimde elle tutulur bir tedavi yoktu. sonra sabim'i aradım(sanırım 184'dü) onlar da bana acile tekrar gitmemi ve farklı bir tedavi yöntemi uygulamazlarsa hemen acilden ayrılmadan sabim'i aramam gerektiğini onların müdahele edeceklerini söylediler. ben de öyle yaptım ve oradayken farklı bir tedavi uygulamadıklarında sabim'i aradım ve hemen farklı ilaçlar farklı tedavi yöntemleri sundular ve şuanda daha iyiyim. bu olay çok yeni bir olay ve ben 15 gün kadar uğraştım, sizin 1 ayı geçmiş sanırım. mutlaka sabimle görüşün.