Bugün oğlumu son 1 ay içinde 12. kez acile götürdüm.Bunun haricinde 3 kezde özel hastaneye götürdüm.
Sonuç elimizde 2 poşet ilaç.Yarısından çoğu antiboyotik.Doktora diyorum nedir durumu bu ilaçlar iyi gelir mi " gelir gelir düzenli içsin"
Lanet olsun çocuk 1 ay boyunca ilaç içiyor.Ben kafayı yedim bu çocuk buna nasıl dayansın.
Yine ateşi 39-40 derece. Acile gidiyorum soğuk su uygulaması yaptırıyorlar.İyi tamam yapalım diyoruz yapıyoruz ateş 36-37 ye düşüyor.Gİdebilirsiniz diyor.Eve geliyorum 1 saat sonra çocuk yine 40 derece.
Anlatıyorum bakın 1 saat önce geldik ateşi düştü ama yine yükseldi.Tamam yine soğuk su uygulaması yapın.
Serum verin dedim hastanede serum yok dedi.Doktor bey bir iğne vurun dedim banamı öğretiyorsun dedi üstten üstten konuştu.
Bari hastaneye yatırın 3-5-10 gün çocuk çok zayıfladı bu 1 ayda diyorum yer yok diyor.
Allah aşkına ben ne yapayım kardeşlerim.Kafayı yiycem. Oğlum şuan 40 derece ve sabaha kadar öksürüyor.
Hava makinası aldık ventolin ve corisair diye ilaçlarını veriyoruz.Öksürük kesiliyor ateşi başlıyor.
Ayrıca şunuda eklemek istiyorum.Oğlum ana okuluna gidiyor ve çok enerjisi olan bir çocuk.Sürekli koşuyor.Sürekli hoplayıp zıplıyor.EVde , dışarda , araç içinde hiç fark etmiyor.Okulda terliyor.Her gittiğimde görevli öğretmen umutun üzerini değiştirmiş görüyorum.Terlediğini direk anlıyoruz.
Varmı böyle bir sorun yaşayan.İnanın 3 gecedir ne eşimin ne benım gözümüze uyku girdi. Varmı önderdiğiniz doktor.Neresi olursa olsun yeterki oğlum şu lanet salgından kurtulsun.Her yere götürüm her doktora giderim.Parası pulu bi tarafa dursun.
GÜNCELLEME:
Merhaba dostlar. Bugün uzman bir çocuk doktoruna gittik özel hastaneye.
Doktora ne gerekiyorsa yapılması gereken ne varsa yapalım dedim.Oda tüm tahlil ve filmleri çektirdi.
Kan tahlili, burundan alınan sıvı , idrar, akciger filmi vs herşeyi yatpırdım.
Sonuçlar şu şekilde;
Hiç bir virüse rastlanamadı.Orta kulak iltihabı ilerlemiş kulakları kötü durumda.
Ateşlenme bu yüzden oluyormuş.
Neyse öksürük için alerjik astım dedi.Zaten bildiğimiz bir olaydı.Hava veriyoruz oğlana her gece her sabah zaten.
Peki dedim nereye kadar böyle devam edecek.Çocuk ve biz rezil olduk.
Doktor ;
Umutun geniz eti normal bir insanın geniz eti kadar büyük.Çocuğun bu yüzden yüksek sesle konuşması , kulak iltihabı , sürekli hastalanması, iştahsızlık, yüksek ateşlenmesi geniz etinden oluyor dedi.
1 haftalık bir tedaviye başladık.Tedavi sonrası oğlum iyileşirse hemen ertesi gün geniz eti ameliyatı olacak.
ŞÜkürler olsun korktuğum gibi hastalıklar çıkmadı.Ben akcigerlerden korkuyordum en çok.Onlarda temiz çıktı şükürler olsun Allahıma.
Allah buradaki benım derdime ortak olan, iyi niyeti ile mesaj atan, dua eden, telefondan ulaşan pmden ulaşan herkesten razı olsun. Gönüllerine göre versin.İşleri rast gitsin cebleri bereket evleri huzur ile dolsun.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar sizlere.