Konuya yazmak istedim ancak kendileri de yazmışlar zaten.
Bir müşterileri olarak kesinlikle
@Sekershell; firmasını tavsiye ederim. İhtiyaçlarınızı sanırım karşılayabilirler:
Bambaşka bir müşteri deneyimi yaşamak istiyorsanız, Alper ve Ömer bey kardeşler (Diğeri Ömer beydi sanırım) oldukça ilgililer. İnternet sektöründe 11 yıldır bulunuyor ufak tefek ticaretler yapıyorum. Tüm platformları kasdederek diyebilirim ki, böyle bir müşteri memnuniyeti anlayışı yok. En azından ben görmedim.
Hosting paketimimin limiti biter, hemen yükseltirler bazen ek ücret dahi talep etmezler.
WP kurulacak olur, görevleri olmadığı halde bir rica ile hemen hallederler.
Mecburiyetleri olmadığı halde benden kaynaklı bir sorun olur sitede içinden çıkamam rica ederim bu bizim işimiz değil demezler. Gerçekten ücret gerektiren iş yükü getiren isteklerde cüzi talepleri olabilse de, genellikle dürüst olarak ben anlamadığım için fazla iş yükü getirmeyen durumlarda teklif dahi etsem, bunun için ücrete gerek yok derler. Bunu kim yapar

başkası olsa abartarak ne koparacağını düşünür.
Sıkışırsın yeri gelir ödemeye beklerler. Hızlıca cevap verip ücretli/ücretsiz sorununu çözerler ki genelde işleri olmayan kucuk işlerde dahi hiç ikiletmeden ücret almadan işinizi çözerler. Belki kendilerinden fazla olumlu yorum yaptım ama, tüm samimiyetimle diyorum fazlasıyla hak ediyorlar. 2008 yılından beri sanırım, dönem dönem birkaç kez çalıştım. Çalışmayı bırakma nedenlerim ise, sitelerimi kapatman ve satmam nedeniyle oldu. Şuan zaten hizmet alıyorum. Cihan ur... ilksoz.com sitesi için alıyordum ancak onuda sattım

birkaç güne yeni site kuracam inşallah. Özetle en azından deneyimleyerek söylediklerimi rahatlıkla görebilirsiniz.