30.000 TL ile yapabileceğiniz en iyi şey bankaya atıp aylık gelen ortalama 250 lira faizi ile bütçe oluşturup önce tek sayfalık bir web sitesi açmak ve daha sonraki aylarda ise reklam için kullanmak olur. Wix veya Godaddy gibi online site oluşturucu yerleri tercih edebilirsiniz. Özelliğine göre ücretli daha iyi yerler de olabilir. Ben öyle şeyleri bilmiyorum yapamam derseniz insanlar daha önceden Facebook'a post atmayı da bilmiyordu. Telefondan klasörlere girip Facebook uygulamasına engebeli yollardan galeri oluşturmayı da. Şimdi küçük çocuklarımız ve yaşlı teyzelerimiz bile tüm sosyal mecralarda istediğini yapıyor. Yani bu kadar kolay öğrenmemeniz için sebep yok. Daha sonra Google Ads reklamı verirsiniz. Risk almadan en mantıklısı bu. Bence bu şekilde yapmazsanız daha sona dediğime döner üzülürsünüz. Yer olarak da önce home ofis ve gelen gelirler ile de sanal ofis açabilirsiniz. Bunları size 20 yıllık deneyimime istinaden söylüyorum. Dikkate almanızı öneririm. Bazı insanlar ne demek istediğimi anlamayıp es geçiyor.