Merhabalar;

Çok kötü bir problem geçmiş olsun. Havale/eft işlemini kartınız üzerinden mi yaptınız acaba? Yoksa direk olarak bankanız üzerinden iban ya da hesap bilgileri girerek mi gönderdiniz ?

Aksoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamun Aleykum arkadaşlar natrodan 19.01.2020 tarihinde 22:00 domain sipariş verdim ve kayıt edildi ama hesabıma düşmedi bende kendilerine bildirdim yeni müşteriler için işlem onayı gerekiyor dediler sizi arıyoruz telefonunuz meşgul diyorlar koca bir yalan o gün telefon görüşmesi yapmadım hiç kimse ile neyse 20.01.2020 13:30 civarı onayı verdik.15:30 civarı cevap veriyorlar domaini sizden önce biri almış iade edeceğiz paranızı diye tabi biraz köpürdüm kızdım parasını ödediğim bir alan adını nasıl alamıyorum 16/17 saatte dedim cevap Bakiyeniz 1 ila 5 iş gününde tarafınıza ulaşacaktır. Bilginize. diye mesaj gönderdiler ve aynı gün panelden baktığımda iademi göndermişler ama..

76,08 tl lik ücret iadeniz tarafımızca 20.01.2020 tarihinde yapılmıştır. Ancak bankanız tarafından hesabınıza yansıtılması 1 ile 5 iş günü içerisinde gerçekleştirilmektedir. Detaylı bilgi için bankanızla irtibata geçmenizi öneririz.
Ne zamandır bankayı gönderilen Havale/EFT banka bekletir oldu ?

Kısacası benim için çok önemli bir alanadı idi alamadığımamı yanayım dalga geçmelerinemi ama şu kesin yeryüzündeki tek firma olsalar bu işi bırakır bir daha ticaret yapmam.