Bak üstad ben sana şöyle diyim
Şuan hastanelerde hasta olarak kimseye bakmıyorlar müşteri olarak bakıyorlar
Şuan eğitimde ünilerde filan öğrenci olarak bakmıyorlar müşteri olarak bakıyorlar
buda şuan ki hükümetin kabahatı ben bunuda söylerim hangi durumda hangi konu varsa söylerim
öğrenciye kitap vermiyor herhangi süper eğitimi yok üni kaydı 360 TL en azından benim gittiğim bölüm belki en düşüğü 360 tl
sonra ne diyor bu arkadaşlar kitapları defterleri kalemleri bedava yaptık ilkokul vs için
vergileri ne kadar asgari ücreti kesilen vergi brüt net arası ( imamoğlunun bununla alakası yok ) başdaki iktarın sorunu
anladın mı üstad ben yine diyorum ben partici değilim cebime bakıyorum
Partici adamcı olmak memleketin en büyük sıkıntısı zaten
Herkes kendi ve memleketin ortak değerlerindeki çıkarları düşünse zaten bu tarz diyaloglarımız olmaz
Yok mantolama yaptır yok bilmem ne yaptır diyor arkadaşlar mesela.. Ben 5 senedir aynı dairede oturuyorum
5 senedir yıllık doğalgaz fatura ortalamamı da biliyorum bu aylarda gelen faturalarımı da biliyorum.
Keza elektrik ve su da aynı şekilde ama doğalgaz patlama noktası. Millet ev aldı 500-600TL taksitle biz 1000 liraları bulan faturalar ödüyoruz
Net bir şekilde abartı bir zam var, ama İmamoğlu yaptı ama Erdoğan yaptı.. Bunu dallandırıp budaklandırmanın anlamı ne yani?
Senin benim hayatım zorlaşıyor onlara hiçbir şey olmuyor, koltukları sıcacık..