Pr yaptığını ikimizde biliyoruz. Açtığın satış konuna buradan gören ilgi gösteriyor mesajda site kurulumu yapıyorum özel bilgi vermiyorum diyorsun

ben sektör bitti demiyorum ama adsense istediği anda herkesin fişini bir anda çekebilecek kapasite ve donanıma sahip diyorum pinterest hit çekmekte sıkıntı yok adsenseden parayı çekmekte sıkıntı var
Sen gelip pm'ye dilenci gibi bedava bilgi sorunca iyi ama ben eğitim konum var para aldığım insanlar var ücretsiz bilgi veremem dediğimde kötüyüm öyle mi ☺ Adsense ban atıyormuş iyi söyledin bilmiyorduk dikkat edelim bari. Kimseye zorla bir şey satmadım öğretmedim öğretmem. Bak bakalım konuma orada bile bu işlerde garanti olmaz demişim. Ayrıca Pr yapıp helalinden para kazanmak senin gibi bilgi dilenip umduğunu bulamayınca burada özeldeki konuşmayı paylaşmaktan 100 kat iyidir. İyi olıyor ama kimin ne halt olduğunu öğreniyoruz.
Bu yazdığımı herkes okusun. İşte kimseye emeğinizi bilginizi bedava öğretmeyin. Düşünün işte böyle birine bedavadan iş öğretmiş olabilirsiniz. Emeğinize yazık vaktinize canınıza yazık. Size tavsiyem dilencilere cevap dahi yazmayın.