GencScout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu lafının üzerine eğitim şatışlarımı durdurdum. Suç bende zaten kazan oğlum paranı kenara çekil. Sana zorla eğitim satan mı var? Ben kazanmışım görselde bir sahtelik var mı? Senin gibilere kendisi kazanıp bu işler bitti sektör öldü diyen tipler müstehak. Ayrıca "Özel" kelimesinin anlamını biliyor musun? Madem özelde konuşulanı ifşa ediceksin burdan ulu orta yazsaydın. Senin gibiler bitmez ama boşa yazıyorum. Arkadaşın özgün çalışıp banlanmış olabilir ben zaten burada özgün çalışıyorum mu yazmışım. Spam yapıyorum diye açık açık belirtmişim. Ben sana neden garanti vereyim Google ya da Pinterest sahibi miyim? 2 katı değil 100 katı versen tek kelam etmem sana daha.
Pr yaptığını ikimizde biliyoruz. Açtığın satış konuna buradan gören ilgi gösteriyor mesajda site kurulumu yapıyorum özel bilgi vermiyorum diyorsun ben sektör bitti demiyorum ama adsense istediği anda herkesin fişini bir anda çekebilecek kapasite ve donanıma sahip diyorum pinterest hit çekmekte sıkıntı yok adsenseden parayı çekmekte sıkıntı var