Hızlı iletişim için
WhatsApp 'tan ulaşabilirsiniz.
GSM:0537 700 3333
Konuya eklediğimiz
müşteri yorumlarını mutlaka okuyunuz. - Bu hesaplarla
Instagram veya
Facebook'tan
150₺ değerinde sponsorlu reklam çıkışı yapabilirsiniz.
- Bize ödediğiniz ücretten başka
hiçbir ücret ödemezsiniz ve aldıktan hemen sonra direkt olarak reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.
- Hesaplar doğrudan giriş şifre bilgileriyle veya sizin istediğiniz bir hesaba
"reklamveren" yetkisi tanımlanıp şifresiz devredilerek, kendi hesabınız üzerinden kolaylıkla kullanımı sağlanacaktır.
- Sanal kart bilgileri tarafımızca girilmiş olup size bu konuda ekstra masraf, uğraş ve zaman kaybı yaşatmayacaktır.
- Hesaplar 150₺ ödeme eşiğine sahip oldukları için 150₺ reklam harcamanızı ister 1 günde, ister daha fazla güne yayarak kullanabilirsiniz.
- Toplamda
800 üzeri pozitif ticaret puanına sahibim, hesaplarla ilgili bizden kaynaklı sıkıntı yaşanması durumunda telafisi sağlanacaktır, ücret iadesi yoktur.
1 adet hesap: 60₺ 3 adet hesap: 150₺ 10 adet hesap: 450₺ Ödeme Yöntemleri: Finansbank & Enpara, Ziraat Bankası, Garanti BBVA, İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank, Vakıfbank, TEB, Kuveyttürk, Denizbank, Halkbank, ING Bank, Odeabank, Burgan Bank, Alternatif Bank, Fibabanka, Kredi Kartı/Banka Kartı, Bitcoin, Tosla, İninal ve Papara
İletişim için
WhatsApp (0537 700 3333), özel mesaj ya da devrim@usa.com adresine e-mail gönderebilirsiniz.
Müşteri Yorumları
Kendisinden çok sayıda hesap alımı gerçekleştirdik. İlgi ve alakası, hızı, güvenilirliği ve ticari yönden ahlâkını bir kenara bıraktım; muhabbeti bile alışveriş yapmaya değer kalitede. Kesinlikle öneriyor, bol kazançlar diliyorum.
3. defa hesap alındı. toplamda 6-7 hesap oldu sanırım. arkadaş işinin ehli.
@Chiwi; kardeşimle uzun zamandır çeşitli ticaretler yapmaktayız, ticari ahlakı oldukça düzğün birisidir her ne kadar rakip olsakta rakip olmayı sevdiğim ender insanlardan biridir.
@Chiwi; candır. Gönül rahatlığıyla her türlü ticareti yapabilirsiniz. İyi satışlar kardeşim.
arkadaştan 3. hesabi aldık ve devam ediyoruz ilgili sağolsun
2 adet hesap aldım abimden, reklamlardan güzel dönüş alıyorum teşekkür ederim ilgi ve alakaya.
3 Adet Instagram Hesabı için Ödeme yapıldı.
Arkadaş çok ilgili biri. Teşekkürler
3 adet hesap satın alındı, gayet başarılı hayırlı satışlar
Arkadaş çok yardımcı oldu. İlerleyen zamanlarda daha fazla ticaretimizin olacağından çok eminim. Harika birisi kendisi.
3 adet facebook'tan aldım 3 adette instagram'dan alıyorum gayet başarılı ve temiz bir çalışma teşekkür ediyorum
ilgili bir arkadaş 2 günde bir alım yapiyorum. öneririm.
sorunsuz, hızlı teslimat. sürekli çalışmayı düşünüyorum.
gayet ilgili ve hızlı bir arkadaş stok varmi diye kontrol ettim sadece sonrasında hesapları aldım teşekkürler
Düzenli olarak hesap almaktayım. Almaya da devam edeceğim. Çok başarılı bir satıcı.
Reklamdan güzel verim alıyorsunuz. E-ticaret sitesi için reklam verdik 0.06 TL kesti tıklama başına. Reklam hesaplarını daha ucuza aldığınız için kabaca tıklama başına 0.02 TL gibi bir şey ödedik

Fiyat performans çok güzel bir çalışma oldu devamlı alacağız
Reklam bütçesine 40 TL ödemiştik yaklaşık 2500 Tıklama aldık.
Kendisinden 1 adet hesap aldım, ödemeden bir kaç saat sonra sorunsuz hesabı verdi. İlgili biri kendisine teşekkür ederim.
Değerli Abimle Herzaman çalışıyorum bir hatasını bile gormedım.
Almayan Pişmandır.
hesap alındı piyasada suan dolasan hesaplardan kişilerden çok farklı kesinlikle tavsiye ediyorum
3 hesap satın aldım gayet ilgili bir arkadaş her mesajımda anlattı yardımcı oldu
Sürekli alım yapıyorum. Teşekkürler
3 adet satın alındı. Arkadaşımız gayet ilgili. Deneyimimi paylaşırım.
100 liralık alındı fazlasıyla yardımcı oldu hocam çok teşekkürler.
2. Kez hesap alındı, sistem çalışıyor maşallah
5 âdet hesap alındı ilgili arkadaş
Arkadaşla çalışıyoruz, güven veriyor. Çalışmaya devam edicez.
Kendisi çok ilgili bir satici destekleri için teşekkür ederim.
1 hesap alındı, reklam girildi, keyifle gelen etkileşimi izliyorum
1 hesap daha alındı çok teşekkür ederim.
2 adet alındı ilgisi için teşekkür ederim.
memnun kaldım 1 adet daha siparis verdım bügün buda işe yararsa 10 tane daha sıparıs verıcem
Reklam hesabı alındı teşekkürler

Şuanda yayında
1 adet hesap alınmıştır. Güvenilir ve ilgili satıcı.
Sorunca birden fazla hesap alındı 👍👍
Hayırlı satışlar arkadaş son derece güvenilirdir. Yorumum bulunsun.
Hesap alındı. Çok ilgilendi teşekkür ediyorum.
Hesap alındı teşekkür ediyorum kendisine
Hesap alındı reklamlar verildi. Teşekkürler
Hesap alındı, Arkadaş ilgili
Arkadaşdan alım saglanacaktır. Devamlı calistigim güvenilir birisidir.
1 adet hesap alınmıştır. Güvenilir satıcı