Bir süredir nette mobilya bakıyorum şöyle ikinci el temiz ürüne göre kelepir olmasa bile makul fiyatlı.. Ancak başka facebook olmak üzere hemen her yerde fiyatsız yada 1 tl gibi sırf yazmış olmak için yazılmış fiyatlarla ilan açıldığını görüyorum.. Bende onca yıldır tasarımcıyım birçok firma ile çalıştım ve hala çalışıyorum hayatımda böyle bir satış stratejisi ne gördüm ne duydum.. Bu arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim akılları sıra insanlar mesaj atıp fiyatı sorduklarında daha kolay mı ağlarına düşürebileceklerini düşünüyorlar. Ürün pahalıysa pahalıdır özelden öğrenmiş yada ilanda yazmışsın kişinin düşüncesini değiştirmez.. Ha bir de uygun fiyat süper fiyat vs yazıp kazık fiyatı özelden yazan süperler var onlara hiç değinmiyor bile

Ben sıkıldım özellikle face'ten millete fiyat sormaktan o nedenle ilanın üstünde yazmıyorsa çok çok beğenmediysem direk pas geçiyorum. Aranızda da bu akla zarar pazarlama taktiğini kullanan arkadaşlar varsa kulaklarının çok çınlıyorsa eğer nedeni bu uyandırayım

Ekleme: Biraz önce bu fiyat yazmayanlardan birine ne diye yazmıyorsunuz diye kibarca sordum.. Böyle daha zevkli oluyor diye ulakaca bir cevap verdi bende bastım küfürü engelledim.. Bu gibi insanlar ticaret yapıyor işte ülkede yazık..