Metins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şaşırdığım noktada o hocam, ürünlerin ellerinde olmadığını Ortalama 15 İş Gününde Kargoya verileceği ibaresi var.Ben tüketici hakem heyetine başvurdum.Savunması bekliyor şeklinde duruyor.Firmaya bunu ilettim,daha önceki ticket'larıma cevap vermeyen firma bunu dememle ve adliyeye vereceğim dememle iade için muhasebeye aktardık dedi.Para iadesi alamaz isem yine hukuki olarak hakkımı arayacağım.Durum buyken firmanın televizyona reklam vermeside ayrı bi konu.Cimer üzerinden de şikayet ettim bakalım.
Finanlsal dengesi bozulduysa firmanın kendilerini toplayana kadar ellerinde olmayan mallar için düşük fiyat girip, sipariş alarak kendilerine kaynak yaratıyor olabilirler. 1-2 ay insanları bekletip sonra paralarını iade ederler. Bunu kısa vadeli bedava kredi gibi kullanabilirler. Böylece aylık nakit akışlarının %10-20 si gibi bedava kredi kullanabilirler. Eğer kısa süre içinde iade alamazsanız bankaya gidip siparişinizin karşılığında mal ya da hizmet teslim edilmediğini ücretin hesabınıza geri dönmesini istediğinizi belirten bir dilekçe verin.