ZetDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. Windows 8 kullanacağım 12-16 gb ramli 100-200 ssd diskli i9 işlemcili bir vds arıyorum. mümkünse TR lokasyon. Vdsde standart kullanım yapacağım (site kontrolu panel kontrolu vs) up down yapmayacağıım ama bir yedek yüklemem gerekdiğinde up dows hızını yerlerde görmek istemiyorum, stabil olmalı. Ayrıca bir tarayıcıyı 30sn de acacaksam llütfen teklifte bulunmayın. daimi çalışacak bir firma arıyorum.
Merhaba,

Aşağıdaki hazır paketlerimizden yararlanabilir veya kendi VDS'ini oluştur sayfamızdan istediğiniz özelliklerde VDS'i oluşturup satın alabilirsiniz.

# Paketlerin Ortak Özellikleri #

Yıllık alımlarda 2 ay ücretsiz! (10 ay ücreti ödenir)
Ücretsiz cPanel Kurulumu + Tam Optimize (Site barındırmaya hazır halde teslimat! Deneme lisansı sonunda LABWHM ile ücretsiz kullanım.)
Ücretsiz Plesk Kurulumu + Tam Optimize (Site barındırmaya hazır halde teslimat!)
Ücretsiz CWP Kurulumu + Tam Optimize (Site barındırmaya hazır halde teslimat!)
Ücretsiz Cyberpanel Kurulumu + Tam Optimize (Site barındırmaya hazır halde teslimat!)
Ücretsiz Vesta Kurulumu + Tam Optimize (Site barındırmaya hazır halde teslimat!)
LABCloud VDS Yönetim Paneli (HostLAB tarafından geliştirilen, Türkiye'nin en gelişmiş VDS yönetim paneli!)
LABWHM Sayesinde Ücretsiz cPanel Altyapısı (HostLAB tarafından geliştirilen, cPanel altyapısını ücretsiz kullanabileceğiniz yönetim sistemi!) - Detaylı Bilgi