fatihgunhiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inşallah diğer konular gibi proje gelişmeye başladığında yaptıklarınızı yazmayı kesmezsiniz başarılar takipteyim bende başlayacağım bu aralar
Adsense onay gelse hemen başlayacağımda dost.Ama cevap gelmiyor. 1 aylık bir hikaye olacak.1 ayın her günü yapılanları tek tek yazacağım.

karikaturname adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle başarılar diliyorum.
Sonra da bir uyarıda bulunmak istiyorum; google adsense ocak ayında spam yapsın yapmasın, ister pin to pin, ister manuel ekleme yapsın,pinterestten trafik çeken herkesi banladı neredeyse hocam. Kıyıda köşede pinterestten trafik çekip de adsense reklamı yayınlayan kaldı mı bilmiyorum. Şahsen benim ve kardeşimin adsense hesapları (içinde epeyce yüklü bir kazançla birlikte) geçen hafta banlandı, aynı şekilde manuel içerik ekleyen arkadaşlarımın da adsense hesapları banlandı. Google bu ocak ayında büyük vurgun vurdu. Ay sonuna kadar herşey güzel gider, kazanç kesinleşir, ödeme zamanı geldiğinde BAN...
Umarım bu sonu yaşamazsın.
Tekrardan başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz ve iyi niyetiniz için.
Lakin yanıldığınız bir kısım var. Spam yapmayacağız.Şuan takip ettiğim kadın bloggerların tamamı adsense üzerinden kazanç sağlıyor.Hiç birinin hesabı kapanmış gibi durmuyor.Hem pin hemde adsense hesapları aktif. Onları birebir taklit edeceğiz.

Spam yapıp 50-100 sub domain ile kasanlar yüzünden mükemmel bir para havuzundan mahrum kalıyoruz.Eminim ben hiç bir sorun yaşmayacağız.İnş yaşamayız.Sizede başarılar dilerim.