Bunu yazıp yazmamak benim elimde olan bir şey,azarlama hakkını kim veriyor? ben de önüme gelene hakaret edip azarlayayım o zaman
O zaman ticaret kategorisini kullanma değerli kardeşim. Bir mal veya hizmeti satılığa çıkarıp sonra istediğime yanıt veririm istemediğime yanıt vermem diyorsan azarlanırsın elbette. Adam hakaret etmemiş yanıt vermemen yüzünden kaplumbağa mısın diye tepki göstermiş. Eğer forumda sık takılmıyorsan PM'lere geç dnüş yapabilirim diye konuda belirt. Adamın ilk mesajına satıldı ya da başka bir arkadaşla görüşüyorum o almazsa size dönerim yazarsanız o adamın da vaktini almazsınız siz de rahatsız edilmezsiniz. Size yazan adamın o sayfaya acil ihtiyacı olabilir ve sizden satın almaya çalışıyor. Satmak istemiyorsanız söyleyin adam da işine gücüne baksın. Bir şeyi satmak için konu açıp sonra ilgilenen insanlara dönüş yapmazsanız insanların vaktini çalıyorsunuz demektir ve azarlanmayı hakedersiniz. Ki adam terbiyesizlik yapmamış kaplumbağa yavaş bir hayvandır bir insana kaplumbağa demek hakaret değil yavaşlığına göndermedir.