Amazon dışında firmalar varmış lafı biraz google dışında başka firmalar varmışa benziyor. Bunlar normal forum kullanıcısı için sadece efsaneden ibaret. Şöyle denilebilir; çok yetenekli insanlar için başka alternatifler de var ama benim gibi hasbelkader az bilgiyle iş yapanlar için Amazon rakipsiz. Mesela hep beraber bir host firmasına affiliate yapmaya kalksak firmanın cirosu bizi kaldırmaz ve ödeme yöntemleri vs. de baya uğraş gerektiriyor. Neredeyse bütün Amerikalılar Amazondan alışveriş yapıyor, ödememi yapmaz kaygısı yok, kaçar gider kaygısı yok. Sosyal medyayla ilgili soru olmuş facebooktan amazon linki amazona gittiği açık bir şekilde belli edilirse yapılabilir veya pinterestten de yapılabilir, twitterden yalnızca tikli hesptan yapılabilir. Bunlar en azından benim için seçenek değiller. İnfluecer programı diye bir şey çıkardılar sosyal medya fenomenlerini dahil ediyorlar. Sosyal medyadan hesabınızı da site olarak düşünürsek oranın da spam olmaması gerek. Yasak değil ama ben kendi şartlarımda mümkün görmüyorum. Tabi burada yazdıklarım benim yapabildiklerimle sınırlı. Forumda çok büyük cevherler olduğunu biliyorum ama onlar da efsanelerde yaşıyorlar ortalığa çıkmıyorlar