Yaklaşık 1 hafta önce reklam gösterilen bir site devraldım ve düzenli olarak kaliteli olduğunu düşündüğüm içerik girmeye devam ettim. Yaklaşık 10 senedir kullandığım bir adsense hesabım var ve reklam gösterilen sitelerim de var. Bu siteyi eklemeye çalıştığımda aşağıdaki sorun yüzünden reklam göstermeye hazır değil hatası alıyorum.
Adsense'in önerdiği içerik politikalarını (yayıncı politikaları) falan da inceledim. Sitede benden önce eklenmiş bazı içerikleri kaldırdım bazı içerikleri düzenledim falan ama iki seferdir aynı sebeple reklam gösterimine izin verilmiyor.
Bu konu hakkında destek verebilecek deneyimli arkadaşlar varsa çok memnun olurum.
Sitenizde sitenizin henüz reklam göstermeye hazır olmadığı anlamına gelen bazı politika ihlalleri bulduk.
- Değerli envanter: anlamsız içerik
Program politikalarımızda belirtildiği üzere, Google reklamları kullanıcı için pek ya da hiç değeri olmayan ve/veya çok fazla reklam yayınlayan sayfalarda ya da uygulamalarda gösterilmeyebilir. Buna, manuel inceleme veya seçme olmaksızın otomatik olarak oluşturulmuş içerik gibi anlamsız içeriğe sahip sayfalar ya da uygulamalar da dahildir.