Ön Uyarı: Amazon aynı adsense gibi hesapları kapayabilmektedir. Garanti diye bir şey yok. Üstelik kazandığınız parayı adsense 1 ay sonra verirken Amazon 2 ay sonra veriyor. Hesaplarda terslik görürse de anında kapatıp ödemeyi yapmıyor bunları bilerek başlayın.
Değerli arkadaşlar size bir şey satamayacağım anlaşıldı Baktım herkes de giriyor şöyle veya böyle. Bildiklerimi anlatayım da ban yemeyin.
1. Pin to pin siteye amazon reklamı koymayın yüzde 99.99 ban yersiniz. Siteyi makaleli hale dönüştürün.
2. Makaleleriniz çocuklarla ilgili olmasın.
3. Sitenize kesinlikle disclaimer koyun.
4. Onelink ayarını yapın yoksa sadece Amerika ziyaretçisinden para kazanırsınız. Özellikle Almanya, İngiltere ve Kanada hesaplarını kesinlikle bağlayın. Yoksa hit çöp olur. (one linkle ilgili bu ara sorun var uzun hikaye)
5. Özellikle 3 satış yapıldıktan sonra bir hafta boyunca dikkat edin sitenize gerçek bir amazon görevlisi gelip kuraldışılık var mı kontrol edecek.
6. Kurallara uygunsa onay verecek. Kuralları karşılamıyorsa suspend edip ödemenizi yapacak. Kuralları hem karşılamıyor hem de illegal şeyler yapıyorsa ödemeyi de yapmayacak.
7. Satış yaptıysanız ödeme bilgisini girin ki kuralları karşılamasanız dahi ödemeniz yapılsın. Hesap suspend edilince ödeme bilgisi girilmiyor.

Not: Onaylı 6 ana hesabım 40'a yakın ülke hesabım var. Ban yiye yiye buraya geldim. Herkese bol kazanç.
Ek: 10-15 civarı makaleyle ve kendime özel bazı ufak ayrıntılarla onay alıyorum. Siteyi full yazıya boğmanıza gerek yok ama blog gibi görünmesini tavsiye ederim.
Ek2: Spam yapacaksanız ilk 5-7 gün atış serbest çünkü 3 kargo yerine ulaşmadan amazon gelip bakmıyor hesaba (bana göre)
Ek3: Metin reklamı koyacaksanız link verirken bunun amazona gittiğini belirtin bu ürüne amazonda bakabilirsiniz vs diye yazın.
Ne kazanılır: Forumdan bir arkadaşla hit senden site benden ortaklığına girdik 24 saatlik sonuçlar: 250 abd 600 almanya hiti: Amerika: 3 dolar satış kazancı, 3 dolar bounty, Almanya: 3,40 euro satış kazancı. İspanya: 0,17 euro satış kazancı. Toplam 6 dolar 3,57 euro. Yani bu kadar hite 10 dolar kazanmışız. Ortaklıklara açığım sizin payoneer bilgilerinizi giriyorum hit yönlendiriyorsunuz, para gelince yarısını gönderiyorsunuz. Bu kadar.