Herkese merhabalar, forumda ilk konum şimdiden tanıştığım herkese memnun oldum diyorum 😊Öncelikle arkadaşlar benim bir pinterest tabanlı Web sitem var.Bu Web sitemde instagram'dan aldığım storyleri paylaşıyorum ayrıca Web sitemde paylaştığım resimleri yine hiç bir eklenti olmadan Manuel olarak pinterest hesabımda paylaşıyorum.

Şimdi arkadaşlar sitemin ve pinterest hesabımın öncelikle yeni birinci ayını doldurduğunu söylemek isterim.Ayrıca siteme yavaş yavaş seo da yapmaya başladım backlink inşaası ve makale girişi vs.

Bu Pinterest hesabımın istatistikleri:

Bu da Analiytcs İstatistiklerim:

Sitem daha henüz çok yeni olduğu için ve makaleleri yeni yeni girdiğim için Adsense onayı alamadım. (adsense onayı yapılır diyen arkadaşlar ben fakir bir öğrenciyim maalesef)

Şimdi sorularım şunlar:

1-)Pinterestteki ziyaretçileri nasıl daha çok Web siteme çekebilirim ve nasıl adsense olmadan para kazanabilirim.
2-)İki Web sitesini ve Pinterest hesabını satmak istiyorum ne kadara gider alıcı çıkar mı?
3-)Pinterest konusunda bunu yapma, bunu yanlış yapmışsın dediğiniz yerler var mıdır?

Şimdiden buraya kadar okuyup düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.