Rica ederim hocam böyle kaliteli paylaşımların gerekli ilgiyi görmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Sizin gibi bilgilerini paylaşanlar sayesinde inşallah daha kaliteli yazılımcılar çoğalacak.
Bu arada bir haber teması güzel gider hocam. Bazı fonksiyonları çok anlamadım daha dinamik bir yapıda olduğu için. Zaten kategori ne olursa olsun haber teması kullanıyor herkes, jnews, jannah, newspaper, newsmag vb. Bu şekilde bir eğitim olursa harika olur.
Bu arada ön uçtan profil düzenleme sistemi için bir ders rica etsem hocam

bu konuda yıllardır düzgün kaynak bulamadım hemen eklentilere gidiyorlar ama eklentiler de gereksiz bir ton şey var siteyi yavaşlatıyor. Bir de şu mantığı anlamak istiyorum artık. Ön uçtan arka uca ulaşmak, bu admin paneli eğitiminizde ilham verdi ama tam oturmadı kafamda. Bunun için kanca var mı yoksa saf ile mi yapmak lazım. Bu konuda da video gelirse çok güzel olur, bekliyorum
Yorumun için tekrardan teşekkür ederim. Çok motive oldum. Bu aralar oldukça hastayım düzelir düzelmez, güzel bir tema eşliğinde yepyeni bir eğitim seti çekeceğim.
Atlayarak 3,4 bölümü hızlıca izledim, başlangıç için yeterli gibi duruyor. Teşekkürler.
Başlangıç, orta düzey seviyesine hedefledim. Ben teşekkür ederim.
selam
https://www.r10.net/wordpress/220778...ifirlatma.html konusundaki benim açımdan çok önemli olan bu sorunu çözmemde yardımcı olabilirmisin? Karşılık olarak youtube seo konusunda ciddi anlamda bende size yardımcı olabilecegimi düşünüyorum

başarılarının devamını dilerim
Müsait vaktimde bakacağım hocam mutlaka