muhammetilbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buradayım hocam
Yorumlarınız beni çok memnun etti. İnşaallah yakın zamanda yeni tema ile başka bir seri çekmeyi düşünüyorum.

Teşekkürler
Rica ederim hocam böyle kaliteli paylaşımların gerekli ilgiyi görmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Sizin gibi bilgilerini paylaşanlar sayesinde inşallah daha kaliteli yazılımcılar çoğalacak.

Bu arada bir haber teması güzel gider hocam. Bazı fonksiyonları çok anlamadım daha dinamik bir yapıda olduğu için. Zaten kategori ne olursa olsun haber teması kullanıyor herkes, jnews, jannah, newspaper, newsmag vb. Bu şekilde bir eğitim olursa harika olur.

Bu arada ön uçtan profil düzenleme sistemi için bir ders rica etsem hocam bu konuda yıllardır düzgün kaynak bulamadım hemen eklentilere gidiyorlar ama eklentiler de gereksiz bir ton şey var siteyi yavaşlatıyor. Bir de şu mantığı anlamak istiyorum artık. Ön uçtan arka uca ulaşmak, bu admin paneli eğitiminizde ilham verdi ama tam oturmadı kafamda. Bunun için kanca var mı yoksa saf ile mi yapmak lazım. Bu konuda da video gelirse çok güzel olur, bekliyorum