aponkral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistem hazır değil. ionCube entegrasyonları hazır. Lisans yönetim sistemini geliştirmedik. İlk başta 5 adet sunucu düşünüyoruz. Yedekli çalışacak şekilde ayarlamayı planladık. Tek sorun olası bir DDoS saldırısında Api sunucularının ve kontrol panelinin erişiminde sorun olmamasıdır. Bunun için de Cloudflare ile bağlantılı çalışacak bir otomasyon hazırladık. Diğer şeyleri kafanıza bile takmayın. Bir çok yazılım ve bir proje sahibiyim. Gün itibariyle en son geliştirdiğim proje PHPkoru 'yu inceleyebilirsiniz. Basit dahi bir çok çevrimiçi otomatik kod çözme araçları tarafından çözülemiyor.

@NeTZeN; gibi kişiler nasıl şifreleme hizmeti sunuyor? ionCube bildiğim kadarıyla her hangi bir sınırlama bildirmiyor.

Peki siz neden lisans yönetim sisteminin kullanılmayacağını düşünüyorsunuz? Güvenilirlik içinse haklısınız, daha önce benimle çalışmadınız. Ancak profesyonelliğe önem veren biriyim. PHPkoru Advanced'i geliştirmemi @GodLessTurtLe; önerdi. Daha profesyonel olur dedi. Ben de geliştirdim. Yani güvenmek ya da güvenmemek sizin elinizde. Geliştirdiğim yazılımların ve projelerin arkasında dururum.

phpkoru uygulamasını biliyorum hatta hazırladığınız lisant yönetim scriptini de kullanıyorum. O yüzden aklımda fazla soru işareti yok dediğim gibi hazır olduğunda da ilk kullanan kişilerden birisi olacağım.